2. 2. 2015.

ТА НЕЋЕМО ВАЉДА ЈОШ И НА ПРОТЕСТ ИЗАЋИ?


Народе мој, 
ако вам је ЛОШЕ, ако вас боли НЕПРАВДА, БЕДА, НЕЗАПОСЛЕНОСТ, ГЛАД, ОБЕСПРАВЉЕНОСТ, ОДУЗИМАЊЕ ТЕРИТОРИЈЕ, ЛИЧНЕ ИМОВИНЕ, ФАЛСИФИКОВАЊЕ ИСТОРИЈЕ, ОМАЛОВАЖАВАЊЕ ЖРТАВА, СЛУЖЕЊЕ НЕПРИЈАТЕЉИМА, МАТЕРИЈАЛНА И ЕКСПЛОАТАЦИЈА РАДНЕ СНАГЕ... слободно можете на ту тему написати дванаест хиљада статуса са детаљном анализом проблематике, исте поделити са истомишљеницима, успут коментаришући сопствене и сличне статусе других пријатеља а посебно је битно доделити довољно лајкова статусима, коментарима и изнад свега шаљивим сликама које се ругају пропасти народа Србије.
ОВО ДЕФИНИТИВНО МОРА ПОМОЋИ! 
Ако то не учините, као да ништа велико нисте учинили у борби против узрочника горе наведених појава.





Оно што никако не треба да чините је да повремено бар на тренутак запоставите ВРЛО ОШТРУ И ЕФЕКТНУ ВЕРБАЛНУ ИНТЕРНЕТ БОРБУ и да, далеко било, ПОСЕТИТЕ НЕКИ ОД НАЈАВЉЕНИХ ПРОТЕСТА о којима сте читали на тим статусима, обавезно лајковали и са пуно ентузијазма страсно подржали макар једним мотивишућим коментаром. Посебан значај има и део дискусије коју треба повести о организатору протеста јер уколико иза свега тога стоји неко звучно име, можда би и било занимљиво прошетати и направити пар фотографија онако успут, уколико није сувише хладно да бисмо извадили руке из рукавица.  
Још једном помињем, избегавајте ЈАВНЕ СКУПОВЕ, ПРОТЕСТНЕ ШЕТЊЕ, ПИСАНЕ ТРАНСПАРЕНТЕ, ПИШТАЉКЕ И УСКЛИКЕ, ОТВОРЕНЕ ЗАХТЕВЕ ВЛАДИ СРБИЈЕ И ДРЖАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА, СВЕ ОБЛИКЕ БОЈКОТА ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАСТИ А ПОСЕБНО САМОИНИЦИЈАТИВУ, УДРУЖИВАЊЕ И ИСТРАЈНОСТ У ПРОТЕСТИМА. 
Питате се због чега?
Па, ево зашто. Уколико бисте Ви, Ваши пријатељи, они трећи и тамо још неки ипак одлучили да игноришете ово упозорење и неким пуким случајем практиковали горе наведено, могло би се десити да, онако сасвим случајно, дође до општих демонстрација које би узроковале СМЕНУ ВЛАСТИ И КОМПЛЕТНОГ СИСТЕМА те у том случају не бисмо имали даље разлоге и материјал за писање оних дивних дванаест хиљада инспиративних статуса и ону нашу суштински важну ВРЛО ОШТРУ И ЕФЕКТНУ ВЕРБАЛНУ ИНТЕРНЕТ БОРБУ! Уосталом, ми смо ту да критикујемо "оне неке друге" који би требало да предузму нешто за нас. Ми смо ту да пишемо, делимо и позивамо. Не можемо ми баш све сами. Нека на улицу изађе неко други а нама нека само достави слике и материјал да имамо о чему писати.

Браћо и сестре, након овако детаљног образложења, зар икоме још пада на памет да ИЗАЂЕ НА ПРОТЕСТ???