8. 2. 2015.

БЕЗУМНА, ЈАДНА, НИШТАВНА ПИСКАРАЛА


ПО НАМА СИПАЈУ ОТРОВ!
Медији нас свакодневно запљускују дезинформацијама, шокантним вестима, погрешним интерпретацијама и вешто провученим варкама између редова. Трују нам свест, увлаче се у подсвест и ма колико у почетку ми успевали да филтрирамо информације, временом и сами престанемо да опажамо детаље који нам се индиректно пласирају кроз тобожње важне вести. 
НОВИНАРСТВО У СРБИЈИ ЈЕ МРТВО!
Сваки објављен текст, емисија, информација долазе из исте кухиње и истим зачином зачињене. Постепено постижу циљани ефекат - ПРОМЕНУ СВЕСТИ!
Погледајте наслове у новинама, пажљиво проучите текстове не тражећи у њима причу већ проучавајући терминологију која се користи и сазнаћете шта им је намера. У НАШУ СВАКОДНЕВНИЦУ, У НАШ ЈЕЗИК И НАШУ СВЕСТ СЕ УВЛАЧЕ ЊИХОВЕ МИСЛИ!
Текст који наводно критикује издају и криминал, саме извршиоце наводи с великим поштовањем истичући обавезно функцију злотвора (најпознатији пример - "премијер Владе Србије" а има и стравичнијих примера које из јасних разлога не желим никада да напишем). На исти начин се помињу и највећи непријатељи српског народа, починиоци великих злочина и разне непријатељске организације. 
Ово треба имати у виду када се вести копирају и цитирају. Прихватајући њихову терминологију, подсвесно дајемо потврду наведеном. 

А "новинарима" могу само да кажем следеће:
"БЕЗУМНА, ЈАДНА, НИШТАВНА ПИСКАРАЛА, КОЛИКИ СУ ИЗДАЈНИЦИ ОНИ КОЈИ ВАМ ГУРАЈУ САЖВАКАНЕ, МИЗЕРНЕ, ПОДМУКЛЕ, ИЗДАЈНИЧКЕ ТЕКСТОВЕ, МАКАР ЈЕДНАКИ АКО НЕ И ВЕЋИ ИЗДАЈНИЦИ СТЕ И ВИ САМИ"!  



Нема коментара:

Постави коментар